De ce ar trebui să vă externalizați serviciile de contabilitate?

De ce ar trebui să vă externalizați serviciile de contabilitate?

Multe companii, start-up-uri și antreprenori consideră că este dificil să angajeze un contabil. Mai ales un contabil care sa dobandească abilitățile potrivite pentru a pregăti situațiile financiare ale companiei lor, pentru a gestiona operațiunile de cont bancar, pentru a analiza datele financiare și pentru a pregăti facturile de ieșire, oferind aceste servicii la un preț convenabil.

Prin asocierea cu o firmă externalizată de contabilitate, puteți avea încredere că numai persoanele cele mai calificate vă gestionează finanțele într-un mod imparțial și obiectiv. Experții contabili sunt la curent cu toate cerințele de reglementare cele mai recente. Acestea sunt în concordanță cu ceea ce se întâmplă în întreaga industrie și monitorizează cu atenție legile și reglementările relevante pentru a rămâne la curent cu procesele. Proprietarii de afaceri nu trebuie să se îngrijoreze de costurile pe care le au cu personalul sau cifra de afaceri. Puteți reduce sau mări nevoile contabile fără a face față provocărilor tradiționale ale personalului, cum ar fi riscurile cererilor de șomaj sau nevoia de noi pachete de asistență medicală.

Antreprenorii pot delega responsabili și își pot redirecționa atenția asupra a ceea ce contează pentru ei: viitorul afacerii lor. Cu o strategie solidă de externalizare, afacerea  dumneavoastră poate profita de unele dintre cele mai bune servicii din industria contabilității, economisind atât dumneavoastră, cât și companiei dumneavoastră, timp cât și bani.

Procese pre-construite – Utilizarea serviciilor de contabilitate externalizate înseamnă să achiziționați procese eficiente, atâta timp cât compania cu care lucrați este stabilă și are o experiență dovedită. Aceștia vor avea sisteme de reconciliere, facturare, plata facturilor și multe altele.

Tehnologie – Companiile ce oferă servicii de contabilitate trebuie simplificate pentru a-și putea desfășura activitatea . Fără tehnologia actuală, ar fi imposibil să gestionăm toate datele, facturile și multe altele. Acest lucru înseamnă că aveți acces la cele mai bune instrumente.

Experiență – Un serviciu de contabilitate externalizat va avea mai mulți clienți din mai multe industrii, oferindu-le o imagine a celor mai bune practici în mai multe discipline. Aplicarea acestei expertize în afacerea dumneavoastră este inestimabilă.

Confidențialitate – Când angajați intern, aveți pe cineva din interior care știe toate datele privind salariile și alte informații care pot provoca daune culturii companiei dumneavoastre.

Securitate – Dacă lucrați cu o echipă consacrată, veți avea acces la o suită de măsuri de securitate pentru a vă proteja datele.

Timp de executie – Contabilitatea este un sistem. Când utilizați o echipă de contabilitate externalizată, ei sunt motivați să facă treaba corect și din prima dată. Spre deosebire de angajații care se pot relaxa, lucra ore suplimentare și se lamenteaza de limitări – echipa dumneavoastră externalizată are o agendă și un rezultat. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand compania pe care o alegeți percepe o taxă lunară stabilită.

Costul – Toată lumea știe că serviciile de contabilitate externalizate sunt mai accesibile decât o echipă de contabilitate internă, dar cu cât? Totul depinde de statul în care locuiți și de cât de mult sprijin aveți nevoie. În medie, observăm faptul că societățiile economisesc între  30% până la 40%.

Unele companii vor sa beneficieze de servicii complete, ceea ce înseamnă că puteți obține atât servicii de pregătire a impozitelor, cât și analize financiare. Dacă acesta este si cazul dumneavoastra, aveți un singur număr de telefon de apelat pentru toate nevoile dumneavoastră privind serviciile de contabilitate. Acesta este un acord puternic – totul fiind sub acelasi plafon.

Share this post