Cum să alegeți o companie de servicii externalizate?

Cum să alegeți o companie de servicii externalizate?

După ce ați decis să externalizați unele dintre serviciile dumneavoastră de afaceri, următorul pas este să vă asigurați că veți găsi partenerul de externalizare potrivit, care va avea grijă de interesele dumneavoastră și, astfel, vă va garanta succesul în viitor.

Iată câțiva factori esențiali care trebuie luați în considerare înainte de a alege o companie cu care să va externalizați serviciile.

Fiabilitate

– Asigurați-vă că organizația pe care ați vizat-o a fost pe piața BPO (business process outsourcing) suficient de mult timp pentru a-și dovedi fiabilitatea. Verificați biroul operațional și cel mai important, experiența și istoria lor.

Experiența în proiecte

Trebuie să căutați ce tip de proiecte a realizat compania în trecut. Acest lucru vă va oferi o imagine de ansamblu asupra serviciilor principale pe care aceștia s-au concentrat și dacă au realizat proiecte similare cu cele pe care urmează să le externalizați.

Comunicare

Cu siguranță, una dintre părțile esențiale ale relației cu partenerul dumneavoastră de externalizare este menținerea nivelului corect de comunicare. V-ar ajuta dacă v-ați înțelege fără probleme cu liderii de echipă desemnați ca persoane de contact. Ei trebuie să interacționeze impecabil cu membrii echipei din partea dumneavoastră, deoarece acest lucru are un impact considerabil asupra succesului general al relației de afaceri. Este o idee bună să solicitați conferințe telefonice cu toți angajații care vor fi implicați, pentru a vă asigura că partenerul de externalizare este cel  potrivit pentru dumneavoastră.

Competență tehnică / proiect

–Este esențial să înțelegeți dacă societatea are sau nu cunoștințele tehnice și experiența proiectului pentru a vă satisface cerințele. Este important să știm care sunt procesele pe care le urmează compania și ce metodologie utilizează pentru a urmări rezultatele și a rezolva problemele.

După ce parcurgeți toți acești pași chiar si alte etape suplimentare, ar trebui să aveți toate informațiile necesare pentru a estima dacă alegerea companiei de externalizare este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.

 

Alegând Kreston România, puteți fi sigur că afacerea dumneavoastră este pe mâini bune. Kreston România este pe piață din anul 1996. Portofoliul nostru de clienți include companii locale importante și organizații internaționale care operează în România, fie pe cont propriu, fie prin asocieri cu parteneri străini sau locali. Echipa noastră este formată din profesioniști care își cunosc, își iubesc și își respectă locul de muncă. Testează-ne singur, contactează-ne.

Share this post