Munca de acasă: instrumente utile care să faciliteze

Munca de acasă: instrumente utile care să faciliteze

Contingențele se pot întâmpla oricând. Cu toate că greutățile nu ne înspăimântă, totuși, pentru ca afacerea noastră să nu eșueze și să ne împiedice dezvoltarea, trebuie să folosim tehnologii care, din fericire, sunt disponibile pentru noi astăzi. Reducerea decalajului în era digitală nu mai este astăzi o problemă. În același timp, puteți avea o întâlnire de afaceri cu o persoană din continentul total diferit, în timp ce stați intr-o alta parte dar cu acces la internet. Iată câteva dintre platformele și instrumentele pentru lucrul la distanță:

Multe companii folosesc Google Drive zilnic pentru a partaja documente. Mai ales atunci când aveți de-a face cu volume mari de obiecte, când datele nu pot fi partajate prin e-mail. Aici puteți edita documente de tip Word, Excel și Power Point. Cu setările de permisiuni, puteți specifica exact ce documente vor fi accesate și la ce nivel.

Dropbox este, de asemenea, o platformă de partajare a documentelor. Aici veți putea edita documentele încărcate de utilizatori, atașați fișierele către anumiți angajați etc. O altă caracteristică utilă a Dropbox este că destinatarul nu trebuie să aibă un cont Dropbox pentru a descărca documentul, doar prin trimiterea unui link puteți trimite fișierul.

Pe platforma Miro puteți crea diferite grupuri de lucru pentru angajați și pot scrie diferite proiecte care vor funcționa de la distanță și sincron. Adăugați proiecte în elemente vizuale, liste de activități etc. Miro se adaptează cu ușurință la proiectele actuale și se integrează cu platforme precum Dropbox, Slack, Google Suite, JIRA și altele.

Pentru întâlniri virtuale:

Zoom este o platformă populară de conferințe video HD, care poate fi folosită și pentru seminarii web și întâlniri de grup. Pe lângă apelurile video, puteți partaja ecrane și plăci interactive. Cu un pachet premium, puteți include chiar și până la 100 de participanți.

Slack este un instrument de comunicare care vă permite să creați chat-uri tematice (canale), să trimiteți mesaje și documente. De asemenea, efectuați apeluri vocale sau video cu toți cei implicați. Puteți crea chiar și roboți care vor găsi documente încărcate pe platformă.

Pentru semnături electronice:

DocuSign vă permite dumnevoastra și partenerilor dumneavoastra de afaceri să semnați contracte electronic. Aceste tranzacții comerciale importante nu sunt întârziate.

Ca și DocuSign, SignEasy este un sistem bazat pe cloud care poate crea și completa documente.

Adobe Sign (fostul EchoSign) este o altă soluție pentru semnăturile corporative. Este un sistem deschis și oferă multe tipuri de integrare.

Este posibil ca această situație actuală să conducă și la schimbări în ceea ce privește modul în care echipa și organizația dumneavoastra își desfășoară activitatea de acum încolo. Solutia este de a ajuta la gestionarea acestei situatii intr-un mod sensibil și amabil.

Share this post