Oferim solutii optimeeficientecomplexerapidepractice pentru orice business

#accounting #audit #tax #consulting #payroll

Despre noi

Suntem un exemplu excelent in aplicarea strategiei pentru o afacere de succes, cu ambitia de a fi printre primele zece companii din Romania. Kreston Romania a fost fondata la inceputul anului 1996, urmarind sa ofere servicii profesionale de contabilitate, audit, consultanta, salarizare si alte servicii conexe. Din 2008 suntem singura companie membra a retelei Kreston International din Romania.

Afacerea noastra a fost intotdeauna orientata catre client. Ne dorim sa oferim cel mai bun mediu de lucru. Investim timp si efort pentru a oferi mai mult decat servicii pentru intreprinderi. Mentinem intotdeauna calea de urmat si ne corelam in conformitate cu cerintele pietei. Suntem membrii ale principalelor organisme de supraveghere si reglementare profesionale din Romania: CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Certificati), Camera Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), precum si Camera Consultantilor Fiscali din Romania (CCF). In 2007 am implementat standardul de management al calitatii SR EN ISO 9001: 2001, inlocuit de SR EN ISO 9001: 2008 pentru domeniile: contabilitate, audit si consultant fiscala certificate de TUV Rheinland Romania, mentinand certificarea pana in prezent.

Nume international, clienti multinationali, o echipa de profesionisti dedicati, proactivi si o experienta de peste 24 de ani demonstreaza cine suntem: o companie de top in servicii de afaceri.

Suntem membri Kreston International

Kreston International Limited este o retea globală de firme de contabilitate independente.

O retea de coeziune ce include aproape 200 de firme din peste 110 țări, care gazduieste peste 23.000 de profesioniști dedicați, Kreston va ofera acces la consultanta de inalta calitate si servicii excepționale, oriunde în lume se intampla sa va desfasurati afacerile. Aceasta va ofera o acoperire globala de 24 de ore si reduce presiunea atunci cand negociați punti de legatura culturale.

Membrii retelei Kreston modelează solutii internaționale potrivite pentru dumneavoastra si pentru afacerea dumneavoastra. Reputatia solida si portofoliul de clienti de invidiat oferă afacerii dumneavoastra avantajul competitiv. Fiecare membru Kreston este o practica independenta, cu responsabilitatea exclusiva pentru propria sa munca, personalul si clientii stiind că vor primi același nivel exceptional de serviciu oriunde in lume se intalnesc. Firmele membre au acces la training-uri si seminarii Kreston International si pot aplica pentru a utiliza numele Kreston.

Firmele membre Kreston respectă standardele profesionale corespunzatoare tarilor lor si respecta urmatoarele standarde internationale:

  • Standarde internationale privind controlul calității
  • Standarde internationale de audit pentru desfasurarea auditurilor transnationale
  • Codul deontologic emis de IESBA

Un program de monitorizare si revizuire a calitătii coordonat la nivel mondial sprijina firmele membre in mentinerea acestor standarde.

Kreston România s-a alaturat companiei Kreston International in 2008.

Share this post