Situatii financiare

Cu cadrul de reglementare mereu in schimbare, atat pe plan local cat si international, mentinerea la curent cu cerintele de raportare pentru conturile contabile reprezinta avantajul major de a apela la serviciile noastre. Pentru clientii din categoria companii mijlocii si mari precum si comerciantii individuali, oferim servicii de intocmire si certificare a situatiilor fiananciare individuale sau consolidate.

Verificam evidenta contabila asigurandu-ne ca situatiile financiare ofera o imagine fidela a conturilor, identificam riscurile din punct de vedere contabil, financiar, fiscal si va oferim solutii pentru prevenirea sau remedierea acestora. Aceste servicii pot fi personalizate in functie de cerintele dumneavoastra de raportare.

Indiferent care sunt cerintele de raportare a conturilor, avem echipe de specialitate cu experienta din BIG 4, membrii ACCA, care sunt pregatite sa intreprinda acest lucru pentru dumneavoastra. Prin urmare daca sunteti o companie listata care are nevoie de situații financiare întocmite în conformitate cu standardele internaționale de raportare financiară (IFRS ) sau un IMM care raportează în Romania avem specialiști in raportare financiara specifica sectoarelor, care sunt experți în pregătirea conturilor în conformitate cu situațiile de libera practica pentru diverse industrii reglementate, inclusiv cele pentru organizații non-profit.

Va oferim urmatoarele servicii:

  •  intocmire situatii financiare in conformitate cu Standardele de raportare financiara din Romania precum si cu Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS) US GAAP sau GAAP locale
  •  intocmire situatii financiare pentru sectoarele de industrie reglementate, inclusiv pentru organizatiile non-profit
  •  intocmire situatii financiare in cazul lichidarii unei companii si intocmirea raportarilor specifice
  •  intocmire rapoarte de fuziune
  •  expertize extrajudiciare

Articole relevante

Share this post