Responsabilitate sociala

Kreston Romania se bucura in fiecare an de o participare activa in scopul sprijinirii initiativelor CSR. Descrise ca un acronim al mediului economic, Campaniile de Responsabilitate Sociala reprezinta angajamentul nostru de a contribui continuu si activ la sustinerea calitatii vietii, a comunitatii in ansamblu.

Echipa noastra promoveaza premisa si obiectivele CSR prin realizarea unei dezvoltari durabile, integrand preocuparile sociale si de mediu in activitatile noastre cotidiene, depasind latura superficiala a profitului.

12 Iunie 2019

Suntem intotdeauna fericiti sa derulam activitati #CSR si sa sustinem lucruri diferite in momente diferite din viata noastra. Stim ca activitatile si jocurile sportive se dezvolta atât corpul, cât si mintea, asa ca am oferit un cerc de baschet Centrului Social Multifunctional „Sfantul Nicolae”. Copiii erau foarte entuziasti si dornici sa se joace 🙂

19 Noiembrie 2018

Echipa Kreston este gata sa bucure sufletele copiilor de sarbatori!

In curand se apropie luna cadourilor, iar noi suntem gata sa trimitem micutilor din toata tara cadouri care sa le bucure sufletul. Initiativa Asociatiei „Șansa ta” este sprijinita de echipa Kreston Romania, iar scopul este acela de a oferi copiilor din familii cu situatii materiale precare sau celor aflati in centrele de plasament momente frumoase si multa, multa bucurie.

Sarbatorile de iarna reprezinta pentru multi dintre noi prilej de liniste si entuziasm, insa implinirea sufleteasca va fi intregita doar de zambetele copiilor aflati la nevoie!

Share this post