Serviciile de contabilitate pe care le oferim inseamna accesul la informatii profesioniste la cel mai inalt nivel, eficienta, flexibilitate, promtitudine si control.

Furnizam servicii complete de tinere a evidentei contabile care constau in:

Serviciile de contabilitate sunt prestate de la sediul nostru in aplicatiile software pe care le detinem, existand posibilitatea de consultarea a bazei de date la solicitarea clientilor. Serviciile de contabilitate utilizeaza software de tip ERP, ofera securitate, eficienta, acces direct la informatii pentru diferiti utilizatori, oferind flexibilitate, putand fi personalizat in funtie de cerintele dumneavoastra.

Programul este usor de folosit, puteti sa accesati anumite module care va inteeseaza fiind in permanenta legatura cu echipa noastra. Se pot importa diverse informatii direct in sistem, inclusiv extrasele bancare, facturi emise in alte sisteme etc. Exista, de asemenea, un anumit numar de module suplimentare care pot fi intregrate cu sistemul in funtie de locatia dumneavostra putand eficientiza procesul de contabilizare si evita consumul de timp.


Pentru clientii care au propriul departament financiar-contabil, oferim urmatoarele servicii:

Suntem alaturi de echipa dumneavoastra si le oferim raspunsuri si solutii la toate neclaritatile cu care se confrunta, putem sa participam la sedintele conducerii oferind informatii tehnice de specialitate, analize financiare avansate, rapoarte de management dedicate, bugete si previziuni.


Firma noastra ofera servicii de contabilitate la distanță, incluzand verificarea registrului jurnal, reconcilierea extraselor de cont, urmarirea analitica a datoriilor si creantelor, intocmirea declaratiilor fiscale, analiza financiara, intocmire cash-flow, contul de profit si pierdere si rapoarte de management., In plus, daca aveti nevoie de un contabil la sediul dumneavoatra, cateva zile pe saptamana, va putem pune la dispozitie o persoana calificata pentru acest post sau va putem ajuta in recrutarea unei persone adecvate cerintelor dumneavoastra, oferind totodata suport atat cat este necesar pentru a va asigura ca ati ales persoana potrivita.


In calitate de membru Kreston va oferim o gama larga de servicii de consultanta pentru a ajuta clientii ambitiosi, nationali sau internationali, sa construiasca si sa dezvolte afacerile.

Aceste servicii includ:


Externalizarea serviciului de salarizare va ofera accesul direct la informatii specializate, iar dumneavoatra va puteti concentra asupra afacerii. Chiar daca aveti cativa angajati sau cateva sute, aveti acces la un pachet de servicii complete, personalizate si confidentiale, pentru a economisi timp si bani. Puteti alege pur si simplu nivelul de sprijin in procesul de salarizare care vi se potriveste. Puteti fi siguri ca echipa noastra de salarizare dedicata foloseste cel mai recent software, asigurand viteza, precizie si eficienta.

Specialistii nostrii va ofera urmatoarele servicii:


Cu cadrul de reglementare mereu in schimbare, atat pe plan local cat si international, mentinerea la curent cu cerintele de raportare pentru conturile contabile reprezinta avantajul major de a apela la serviciile noastre. Pentru clientii din categoria companii mijlocii si mari precum si comerciantii individuali, oferim servicii de intocmire si certificare a situatiilor fiananciare individuale sau consolidate.

Verificam evidenta contabila asigurandu-ne ca situatiile financiare ofera o imagine fidela a conturilor, identificam riscurile din punct de vedere contabil, financiar, fiscal si va oferim solutii pentru prevenirea sau remedierea acestora. Aceste servicii pot fi personalizate in functie de cerintele dumneavoastra de raportare.

Indiferent care sunt cerintele de raportare a conturilor, avem echipe de specialitate cu experienta din BIG 4, membrii ACCA, care sunt pregatite sa intreprinda acest lucru pentru dumneavoastra. Prin urmare daca sunteti o companie listata care are nevoie de situații financiare întocmite în conformitate cu standardele internaționale de raportare financiară (IFRS ) sau un IMM care raportează în Romania avem specialiști in raportare financiara specifica sectoarelor, care sunt experți în pregătirea conturilor în conformitate cu situațiile de libera practica pentru diverse industrii reglementate, inclusiv cele pentru organizații non-profit.

Va oferim urmatoarele servicii:


Operatiunile de fuziune si achizitii de companii sunt parte a strategiei corporative care se ocupa cu cumpararea, vanzarea, divizarea si combinarea diferitelor entitati, care pot ajuta o companie sa creasca, sau sa se extinda pe piata, si / sau sa-si cresca beneficiille fiscale. Din punct de vedere juridic, o fuziune este o consolidare legala a doua societati intr-o singura entitate, iar o achizitie are loc atunci cand o companie preia o alta si devine noul proprietar.

In aceste operatiuni aveti nevoie de asistenta unor consultant fiscali cu experienta pentru a va ajuta sa identificati oportunitatile de reducere a taxelor si a maximiza utilizarea pierderilor nete de exploatare. In plus, planificarea si structurarea eficienta va poate ajuta sa evitati probleme legale si de reglementare complicate.

Kreston Romania va poate ajuta in urmatoarele domenii:


Analiza financiara va ajuta sa evaluati trendurile economice, sa stabiliti politici financiare si planuri de afaceri pentru dezvoltarea activitatii pe termen lung sau sa investiti in proiecte sustenabile.

Va oferim urmatoarele servicii:


Oferim servicii de expertiza contabila extrajudiciara solicitate de clientii care au nevoie de clarificari legate de desfasurarea unor tranzactii sau in situatia in care exista indoieli asupra modului de calcul a unor impozite si taxe.


Daca suntei o companie internationala care tranzactioneaza pe piata din Romania fara a avea un sediu permanent si aveti obligatii de raportare TVA, putem sa va tinem contabilitatea simplificata in functie de nevoile dumneavostra si sa fiti siguri ca v-ati indeplinit obligatiile de raportare a TVA.

Serviciile noastre includ:

Dumneavoastra ne transmiteti documentele si noi le inregistram si intocmim declaratia de TVA in conformitate cu cerintele legislatiei fiscale din Romania.


Venim in intampinarea clientilor nostrii cu o serie de servicii oferind solutii personalizate pe nevoile afacerii in special cele care reies din Legea societatilor comerciale, Legea contabilitatii si Codului Fiscal.

Serviciile sunt oferite la un pret fix si includ:


Exemple de servicii specifice acestui domeniu:


In cazul in care sunteti interesati de infiintarea unei societati comerciale / reprezentanta / sucursala / asociatie sau funadatie in Romania, va putem oferi urmatoarele tipuri de servicii: