Consultantii nostrii va ofera solutii personalizate cu privire la aspecte ale legislatiei si practicii fiscale romanesti si internationale, tinandu-va la curent cu ultimele modificari legislative relevante pentru afacerea dumneavoastra.

De asemenea oferim asistenta privind eficientizarea taxelor si raspunsuri la toate intrebarile legate de fiscalitate, reprezentare si oferim suport pentru facilitarea unui dialog constructiv cu autoritatile fiscale in vederea solutionarii diverselor aspecte legate de taxarea din Romania. Va oferim consultanta specifica tarii in care activati prin intermediul birourilor Kreston International din peste 300 de tari.

BG Conta Kreston va ofera urmatoarele servicii: consultanta in legatura cu impozite directe (impozit pe profit, impozit cu retinere la sursa, taxe locale), consultanta in legatura cu impozite indirecte (TVA, accize, taxe vamale), planificare fiscala internationala, revizuiri fiscale in cadrul misiunilor de "due diligence", asistenta fiscala pentru misiunile de audit, reprezentanta si asistenta pe durata inspectiilor fiscale anuntate sau inopinate precum si administrare fiscala.


Impozit pe profit

Realizam revizuri periodice ale tratamentului aplicat diverselor tipuri de venituri si cheltuieli si oferim suport in interpretarea articolelor de lege pentru a identifica solutiile optime.

Detalii

TVA

Ca si membru al Grupului de Interes Special pentru TVA al Kreston International avem expertiza in interpretarea reglementarilor Europene in domeniul TVA si in identificarea de solutii legale personalizate.

Detalii

Consultanta fiscala

Acoperim toate zonele legislatiei specifice, impozite si aspecte care tin de administrarea fiscala si relatia cu autoritatile, precum si la nivel international cu profesionisti din alte state membre UE.

Detalii

Administrare fiscala

Abordarea noastra este a fi interfata dintre client si reprezentantii administratiei fiscale, atat in ceea priveste activitatile de rutina cat si rezolvarea situatiilor mai complexe.

Detalii

Imputernicit

Micsoram distanta dintre companii si fisc in vederea indeplinirii formalitatilor de inregistrare din punct de vedere fiscal, precum si si a formalitatior ulterioare inregistrarii fiscale.

Detalii

Rambursari

Incurajam clientii sa isi exercite drepturile pe care le au in relatia cu administratia fiscala si protejam aceste drepturi prin asistenta personalizata specializata.

Detalii

Inspectii fiscale

Asistenta pe durata inspectiilor fiscale anuntate sau inopinate efectuate de autoritatile fiscale romane, in vederea minimizarii efectelor datorate emiterii unor decizii cu impact negativ.

Detalii

Investitii imobiliare

Vizam aspecte privind finantarea achizitiilor de proprietati imobiliare in Romania, transfer de active sau transferul afacerii, aplicarea conventiilor de dubla impunere.

Detalii

Taxe locale & constructii

Tinem pasul cu toate modificarile legislative pentru a fi corect intelese si aplicate in activitatea clientilor, evitand supraevaluarea impozitelor pe proprietati imobiliare sau constructii speciale.

Detalii

Tax audit

Evaluam riscurile fiscale asociate unei afaceri, oferind un raport detaliat asupra acestora, impreuna cu o cuantificare a rezultatelor posibile in baza informatiilor existente.

Detalii

Consultanta fiscala privata

Oferim solutii adaptate fiecarui client si nu unele standard. Investim timp in relatia cu clientii nostri si suntem interesati sa intelegem in detaliu circumstantele individuale si prioritatile acestora.

Detalii