Kreston Romania va ofera servicii de audit, consultanta si alte servicii conexe, aliniate la standardele de inalta calitate ale retelei internationale Kreston, cu abordari obtinute si derivate din intelegerea reala a afacerii dumneavoastra, a eficientei sistemelor contabile si a celor de control. Serviciile noastre sunt prestate cu excelenta de catre profesionisti cu experienta in domeniu, membrii ai Organismelor profesionale din Romania, precum si Internationale (ACCA). Standardele de calitate respecta metodologia retelei Kreston International si Standardele Internationale de Audit (ISA).

Adaugam credibilitate situatiilor financiare, abordarea noastra privind auditul da o completa intelegere a afacerii dumneavoastra. Acestea, impreuna cu experienta noastra de 22 ani precum si calitatea resurselor noastre, ne dau posibilitatea sa gasim modalitatile de solutionare a problemelor ivite.


Audit financiar

O examinare independenta si obiectiva a situatiilor financiare, reducand riscul investitorilor si implicit a costurilor de capital.

Detalii

Servicii de revizuire

Sporim gradul de credibilitate al situatiilor financiare prin comparare, analiza indicatorilor anteriori si actuali din companie sau nivel de industrie.

Detalii

Servicii conexe

Misiuni de audit pe baza procedurilor agreate, raportari IFRS, auditul fondurilor structurale, raportari financiare internationale, audit fiscal.

Detalii

Audit intern

Managementul riscului, controlul şi procesele de conducere prin audit de conformitate, operational, al sistemului de informatii sau al performantei.

Detalii

Raportari internationale

Oferim o gama completa de servicii de raportare pentru a sprijini dezvoltarea si cresterea afacerii dumneavoastra, atat local cat si international.

Detalii

Due dilligence

Analizam informatiile din diverse puncte de vedere, identificam riscurile afacerii pentru a sustine investitorul interesat.

Detalii