Compania noastra va ofera o gama completa de servicii de contabilitate pentru a va ajuta la dezvoltarea si cresterea afacerii dumneavoastra atat la nivel local cat si international. Atat pentru noi cat si pentru clientii nostrii, increderea inseamna cunostinte tehnice de cea mai buna calitate furnizate cu integritate, creativitate si responsabilitate.

In ultimii ani multe companii au descoperit beneficiul major al serviciilor externalizate de contabilitate, Kreston Romania putand oferi pachete flexibile personalizate, lasandu-va sa va concentrati pe bunul mers al afacerii dumneavoastra.

Echipa noastra este formata din specialisti cu o experienta remarcabila in prestarea de servicii de contabilitate, care prin solutiile personalizate propuse, va vor ajuta cu siguranta sa va optimizati sau dezvoltati activitatea companiei dumneavoastra si sa va atingeti toate obiectivele.

Avantajele seriviciilor de contabilitate externalizate va ajuta la: accces la expertiza de specialitate, focus pe activitatile de baza ale afacerii dumneavoastra, o mai buna gestionare a riscurilor, reducerea costurilor si flexibilitate personalului.


Contabilitate externalizata

Echipa noastra reuneste profesionisti cu o vasta experienta in domeniul auditului, aria de expertiza acoperind toate tipurile de entitati pentru toate sectoarele de activitate.

Detalii

Consultanta fiscala

In calitate de membru Kreston oferim planificare clientilor nationali sau internationali la accesoriul profitului, beneficiul angajatului, servicii financiare, consultanta pe sisteme IT integrate.

Detalii

Salarizare

Externalizarea serviciului de salarizare va ofera accesul direct la un pachet de servicii complete, personalizate si confidentiale, pentru a economisi timp si bani.

Detalii

Situatii financiare

Verificam daca situatiile financiare ofera o imagine fidela a conturilor, identificam riscurile din punct de vedere contabil, financiar, fiscal si oferim solutii pentru prevenirea sau remedierea acestora.

Detalii

Fuziuni & Achizitii

Efectuam revizii preliminare, intocmim proiectele de fuziune, achizitie sau divizare, elaboram stabilirea preturilor de transfer si consultanta fiscala pe tot parcursul procesului.

Detalii

Analiza financiara

Va ajutam sa evaluati trendurile economice, sa stabiliti politici financiare si planuri de afaceri pentru dezvoltarea activitatii pe termen lung sau sa investiti in proiecte sustenabile.

Detalii

Expertize contabile

Oferim servicii de expertiza contabila extrajudiciara pentru cei care au nevoie de clarificari legate de desfasurarea unor tranzactii sau daca exista indoieli asupra modului de calcul a unor impozite si taxe.

Detalii

Servicii aditionale

Venim in intampinarea clientilor nostrii cu sediu social pentru companie, contabilitate primara, aranjare documente, intocmire plati in e-banking precum si alte servicii de secretariat si protocol.

Detalii

Legal support

Suntem alaturi de dumneavoastra inca de la inceput prin infiintarea societatii comerciale, schimbarea sediului social, inregistrare punct de lucru, cesiune parti sociale sau modificare capital social.

Detalii