Am participat la Conferinta Kreston EMEA din 2018. Aceasta a avut loc la Zürich, Elvetia si au fost invitati 139 de delegati din 31 de tari.

Secretarul regional european Kreston Dagmar Brösztl-Reinsch din partea Kreston Bansbach a deschis conferinta, ulterior Manuel Vogel si Henri Pisari ("a&o Kreston") si Fiduciaire Michel Favre au prezentat o imagine de ansamblu a firmelor, economiei si au actualizat toate practicile de a face afaceri in Elvetia. In plus, Manuel l-a prezent pe Marc Rudolf, director in Zona AG la Agentia de Promovare a Investitiilor pentru regiunea economica din Zurich.

Andrew Collier, Director Kreston de calitate si standarde profesionale, a oferit un raport cu privire la performanta retelei si strategia de dezvoltare pâna in prezent. In cea de-a doua parte a programului s-au format grupuri concentrate pe discutii legate de audit si taxe.

Sesiunea de audit a inclus o actualizare a Standardelor Profesionale condusa de Andrew Collier si o actualizare din partea IFAC SMP Committee prezentata de Alex Peal - Partner at James Cowper Kreston. A mai urmat o discutie asupra impactului produs de Analiza Datelor si AI asupra firmelor membre Kreston, iar Rich Howard - MHM a prezentat o reglementare din partea SUA. Petra Uylen de la Kreston Grip Audit a prezidat scutirea fiscala internationala cu dezbaterea care are loc in jurul planurilor fiscale Brexit si Post-Brexit; Reforma Fiscala Trump din USA si etica fiscala dupa BEPS.

Ambele grupuri au participat, de asemenea, la sesiuni de networking legate de aspectele relevante pentru asigurarea si respectarea impozitelor.Programul de afaceri s-a incheiat cu o prezentare energica si distractiva de la Geoff Ramm, creator si autor al Celebrity Service & OMG Marketing. Prezentarea lui Geoff a avut ca scop provocarea si inspirarea membrilor, oferind solutii pentru a imbunatati considerabil experienta cu clientii.

Programul a mai inclus si un tur al orasului Zürich, degustare de ciocolata si croaziera pe Lacul Zürich.


Kreston, reteaua internationala din care compania BG CONTA face parte, s-a aflat printre castigatorii premiului acordat de Buletinul International de Contabilitate de saptamana trecuta. In cursa pentru premii au existat peste 100 de nominalizari din intreaga lume la cele 13 categorii, care au fost evaluate de catre un juriu independent de specialisti in economie.

Din totalul premiilor, doar doua au fost acordate retelelor internationale si independente de firme de contabilitate: - Kreston a primit distinctia "Network Rising Star" si PWC - "Network of the Year", recastigand pozitia de "Cea mai mare retea din lume".

La ceremonia de la Londra, editorul IAB Arvind Hickman a spus "Kreston a avut o crestere solida de 5%, dar ceea ce a impresionat cu adevarat juriul a fost tranzitia de succes prin care Kreston a trecut de la asociatie la statutul de retea. Acest aspect implica o metodologie de audit si controale de calitate comune din partea unui auditor. Este un demers urias, eforturile Kreston si ale membrilor sai din intreaga lume fiind apreciate de Forumul Firmelor".

Premiul a fost ridicat de catre membrii echipei executive a Kreston International (foto: Andrew Collier, Joanne Morris, Emma Perkins, Melloney Pritchard si Jon Lisby, CEO).

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la:
BG CONTA - office@bgconta.ro
Kreston International - Melloney@kreston.com


BG CONTA este prezenta in Revista Romana de Consultanta - editia a VI-a. Pentru mai multe informatii puteti accesa adresa http://lionhouse.ro/revista6/131-revista-romana-de-consultanta-rrc-nr6-anul-2010, pagina 250.


Kreston International a devenit membra a Forum of Firms. Pentru mai multe informatii puteti accesa pagina www.forumoffirms.org


Incepand cu 26.09.2010 BG CONTA a obtinut recertificarea ISO 9001:2008 privind managementul calitatii prin intermediul companiei TÜV Rheinland România.