Informatiile din cadrul acestui site (www.kreston.ro) au caracter pur informativ. Drepturile de autor apartin in totalitate Kreston Romania S.R.L.

Compania incearca sa mentina informatiile actualizate la zi, dar nu se ofera niciun fel de garantii, implicite sau explicite, cu privire la exhaustivitatea, acuratetea, fiabilitatea, disponibilitatea datelor sau continutului grafic de pe acest site.

Nu ne asumam in niciun fel raspunderea pentru preluarea informatiilor de catre terti. Nu vom fi raspunzatori pentru pierderi sau daune, de orice fel, ce decurg din utilizarea acestui site.

Acest site contine si legaturi catre alte pagini. Kreston Romania nu detine niciun fel de control asupra tipului de continut sau disponibilitatii informatiilor din cadrul acelor pagini. Includerea unei legaturi nu implica in mod automat o recomandare si nu sustine punctele de vedere exprimate in cadrul acesteia.

Kreston Romania depune toate eforturile pentru functionarea acestui site in parametrii normali. Cu toate acestea, nu vom fi facuti raspunzatori pentru indisponibilitatea paginii web cauzata de disfunctionalitati tehnice independente de compania noastra.

Kreston International este o retea globala de firme de contabilitate. Fiecare din ele este o entitate juridica separata si independenta. Ca atare, reteaua nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru actele sau omisiunile oricarui membru afiliat. Kreston International este o companie cu raspundere limitata inregistrata in Anglia (nr: 3453194). Kreston International Limited nu furnizeaza servicii pentru clienti si nu are nicio raspundere pentru actele savarsite de catre membrii.