Despre noi

Compania Kreston Romania a fost infiintata la inceputul anului 1996, propunandu-si sa ofere servicii profesionale de contabilitate, audit, consultanta, personal-salarizare si alte servicii conexe. Kreston Romania este membra cu drepturi depline a principalelor organisme de supraveghere si reglementare profesionala din Romania: CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati), Camera Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), precum si a Camera Consultantilor Fiscali din Romania (CCF).

In anul 2007 compania a implementat standardul privind managementului calitatii SR EN ISO 9001:2001, inlocuit de SR EN ISO 9001:2008 pentru domeniile: contabilitate, audit si fiscalitate certificat de catre TUV Rheinland Romania, mentinand certificarea pana in prezent.

Incepand cu martie 2009 suntem membri ai Kreston International, o retea internationala de companii independente din domeniul contabil. Pe parcursul celor 20 ani de activitate am avut satisfactia unei reusite in obtinerea de performante pe toate planurile, inclusiv mentinerea in top 10 firme de profil din Romania.

Cu peste 40 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 3 parteneri acreditati de organisme profesionale locale, oferim astazi toata gama de servicii cerute de piata de contabilitate, audit, consultanta, salarizare si servicii conexe. Prin apartenenta ca unica firma membra pentru Romania la reteaua Kreston International, retea ce ocupa locul 13 in ierarhia mondiala a firmelor de profil, incorporam in serviciile noastre cerintele standardelor profesionale si expertiza unei retele cu peste 19,500 de profesionisti ce opereaza prin 700 de birouri in 94 tari.

Echipa noastra

Cea mai importanta resursa a noastra sunt oamenii. Suntem o echipa de 40 de persoane, membrii ai organismelor profesionale, respectiv experti contabili, auditori financiari, consultanti fiscali, precum si inspectori resurse umane, membri ACCA, traducatori autorizati.

Munca in echipa trebuie sa se bazeze pe interactiunea dintre oameni, pe incredere si maturitate. Desi tineri, putem spune ca toti membrii echipei sunt adevarati profesionisti, dornici sa impartaseaca din experienta lor si altora.

De-a lungul timpului am sustinut material evolutia profesionala atat a propriilor salariati si colaboratori, prin incurajarea obtinerii calificarii de expert contabil, auditor financiar sau consultant fiscal, cat si a studentilor dornici sa se afirme in profesie, atat pe plan local, cat si international, sau a stagiarilor aspiranti la profesie.

Carmen Cojocaru

Audit & Accounting Partner

CECCAR, CAFR, CCF

Eduard Pavel

Tax Advisory Partner

CECCAR, CAFR, CCF

Sergiu Lazar

Accounting Manager

CECCAR

Gheorghe Lazar

Audit Manager

ACCA, CAFR