Kreston, reteaua internationala din care compania BG CONTA face parte, s-a aflat printre castigatorii premiului acordat de Buletinul International de Contabilitate de saptamana trecuta. In cursa pentru premii au existat peste 100 de nominalizari din intreaga lume la cele 13 categorii, care au fost evaluate de catre un juriu independent de specialisti in economie.

Din totalul premiilor, doar doua au fost acordate retelelor internationale si independente de firme de contabilitate: - Kreston a primit distinctia "Network Rising Star" si PWC - "Network of the Year", recastigand pozitia de "Cea mai mare retea din lume".

La ceremonia de la Londra, editorul IAB Arvind Hickman a spus "Kreston a avut o crestere solida de 5%, dar ceea ce a impresionat cu adevarat juriul a fost tranzitia de succes prin care Kreston a trecut de la asociatie la statutul de retea. Acest aspect implica o metodologie de audit si controale de calitate comune din partea unui auditor. Este un demers urias, eforturile Kreston si ale membrilor sai din intreaga lume fiind apreciate de Forumul Firmelor".

Premiul a fost ridicat de catre membrii echipei executive a Kreston International (foto: Andrew Collier, Joanne Morris, Emma Perkins, Melloney Pritchard si Jon Lisby, CEO).

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la:
BG CONTA - office@bgconta.ro
Kreston International - Melloney@kreston.com


BG CONTA este prezenta in Revista Romana de Consultanta - editia a VI-a. Pentru mai multe informatii puteti accesa adresa http://lionhouse.ro/revista6/131-revista-romana-de-consultanta-rrc-nr6-anul-2010, pagina 250.


Kreston International a devenit membra a Forum of Firms. Pentru mai multe informatii puteti accesa pagina www.forumoffirms.org


Incepand cu 26.09.2010 BG CONTA a obtinut recertificarea ISO 9001:2008 privind managementul calitatii prin intermediul companiei TÜV Rheinland România.